پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
خوراک ماهی سوف - گیلانی
ماهی سوف : ۱ عدد
آب نارنج : ۱ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : قدری
نمک : قدری
پوست ماهی سوف را کنده و استخوانش را بیرون آورده قطعه قطعهاش کنید، زرده تخم مرغ و آب نارنج را جداگانه هم زده، قطعات ماهی را مدت یکساعت در آن بخوابانید سپس به دو طرف آن آرد زده، در روغن سرخش کنید.
آب نارنج : ۱ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : قدری
نمک : قدری
پوست ماهی سوف را کنده و استخوانش را بیرون آورده قطعه قطعهاش کنید، زرده تخم مرغ و آب نارنج را جداگانه هم زده، قطعات ماهی را مدت یکساعت در آن بخوابانید سپس به دو طرف آن آرد زده، در روغن سرخش کنید.
همچنین مشاهده کنید