جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کباب ماهی با خامه


ماهی  :  ۱ کیلو گرم
زعفران  :   قدری
پاپریکا  :   قدری
کره  :  ۳ قاشق سوپخوری
خامه  :  ۱ فنجان
نمک  :   قدری
پیاز  :  ۴ قاشق سوپخوری
ماهی را به قطعات دو سانتی‌متر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده‌اید، بچینید و رویش خامه بریزید، سپس نمک و زعفران یا پاپریکا به آن زده به اندازه ربع فنجان پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد، پس از ۲۰ یا ۲۵ دقیقه آن را از فر در آورید.


همچنین مشاهده کنید