سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
نکاتی برای انواع مرباها
● برای تهیه مربا به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
میوههائی که برای تهیه مربا انتخاب میشوند از بهترین نوع و بدون لکه و کم زدگی و کاملاً سلامت باشند.
شربت مربا باید کاملاً قوام بیابد، قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربت آن را در قاشق میریزیم سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کش از قاشق ریخته شود.
شربت مربائی که از میوههای شیرین تهیه میشود باید بعد از قوام آمدن کمی ترشی زد و این ترشی باید کاملاً در اواخر طبخ به مربا اضافه شود، تا رنگ مربا تیره نشود.
بهطور کلی باید در زمان طبخ مربا باید در ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند، مگر مربای به که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ مربا قرمز شود.
اسانسی که برای معطر کردن مربا بهکار میبریم در اواخر طبخ داخل مربا ریخته میشود.
اگر مربا بعد از مدتی شکرک زد علت آن جوشیدن بیش از اندازه لزوم و کمی ترشی مربا است در این صورت داخل مربا کمی آب جوش میریزیم و مربا را دو سه جوش میدهیم و بعد کمی آبلیمو به آن میزنیم.
در صورتی که مربا بعد از مدتی کپک زد، علت این است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و شکر مربا کافی نبوده است در این صورت مقداری شکر به مربا اضافه میکنیم و مربا را چند جوش میدهیم.
بهطور کلی مربا ها را بعد از طبخ بلافاصله در شیشه نمیریزیم بهتر است که مربا یکشب در ظرفی که طبخ شده است بماند و در صورتیکه شربت مربا بعد از این مدت رقیق شده باشد دوباره شربت مربا را چند جوش میدهیم تا شربت آن قوام بیاید. مربا بعد از آماده شدن باید در شیشه در بسته در جای خنک نگاهداری شود.
در بعضی موارد که مقدار شکر مربا دقیقاً ذکر نمیشود به واسطه نوع میوه است چون گاهی تلفات میوه یا سبزی بیشتر یا کمتر است.
کلیه مرباها باید در ظرف لعابی تهیه شود. مگر مربای به که باید در ظرف مس سفید کرده طبخ گردد.
وقتی مربا را در ظرف میریزیم که به مصرف برسانیم بهتر است مقدار فراوان شربت داخل ظرف بریزیم تا مربا رویهم انباشته نشود و شکل خود را بهتر نشان بدهد و بعد از مصرف مربا شربت زیادی آن را دوباره در شیشه بریزیم.
میوههائی که برای تهیه مربا انتخاب میشوند از بهترین نوع و بدون لکه و کم زدگی و کاملاً سلامت باشند.
شربت مربا باید کاملاً قوام بیابد، قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربت آن را در قاشق میریزیم سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کش از قاشق ریخته شود.
شربت مربائی که از میوههای شیرین تهیه میشود باید بعد از قوام آمدن کمی ترشی زد و این ترشی باید کاملاً در اواخر طبخ به مربا اضافه شود، تا رنگ مربا تیره نشود.
بهطور کلی باید در زمان طبخ مربا باید در ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند، مگر مربای به که در ظرف باید بسته باشد تا رنگ مربا قرمز شود.
اسانسی که برای معطر کردن مربا بهکار میبریم در اواخر طبخ داخل مربا ریخته میشود.
اگر مربا بعد از مدتی شکرک زد علت آن جوشیدن بیش از اندازه لزوم و کمی ترشی مربا است در این صورت داخل مربا کمی آب جوش میریزیم و مربا را دو سه جوش میدهیم و بعد کمی آبلیمو به آن میزنیم.
در صورتی که مربا بعد از مدتی کپک زد، علت این است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و شکر مربا کافی نبوده است در این صورت مقداری شکر به مربا اضافه میکنیم و مربا را چند جوش میدهیم.
بهطور کلی مربا ها را بعد از طبخ بلافاصله در شیشه نمیریزیم بهتر است که مربا یکشب در ظرفی که طبخ شده است بماند و در صورتیکه شربت مربا بعد از این مدت رقیق شده باشد دوباره شربت مربا را چند جوش میدهیم تا شربت آن قوام بیاید. مربا بعد از آماده شدن باید در شیشه در بسته در جای خنک نگاهداری شود.
در بعضی موارد که مقدار شکر مربا دقیقاً ذکر نمیشود به واسطه نوع میوه است چون گاهی تلفات میوه یا سبزی بیشتر یا کمتر است.
کلیه مرباها باید در ظرف لعابی تهیه شود. مگر مربای به که باید در ظرف مس سفید کرده طبخ گردد.
وقتی مربا را در ظرف میریزیم که به مصرف برسانیم بهتر است مقدار فراوان شربت داخل ظرف بریزیم تا مربا رویهم انباشته نشود و شکل خود را بهتر نشان بدهد و بعد از مصرف مربا شربت زیادی آن را دوباره در شیشه بریزیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب
تهران هواشناسی سیل بارش باران شهرداری تهران پلیس فضای مجازی آتش سوزی سلامت وزارت بهداشت قتل سازمان هواشناسی
بانک مرکزی قیمت خودرو ایران خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا دلار بورس مالیات تورم
کتاب ترانه علیدوستی تلویزیون سریال سینمای ایران نماوا سینما نمایشگاه کتاب حج تئاتر معماری فیلم سینمایی
دانش بنیان دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی بنیاد ملی نخبگان
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه روسیه آمریکا جنگ غزه چین ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس اوسمار ویرا رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال سپاهان لیگ برتر
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن اپل همراه اول تبلیغات فناوری تلگرام گوگل ناسا باتری
پیری یبوست صبحانه فشار خون آلرژی