پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
هضم بهتر غذا با فلفل سیاه!!
معمولاًً در طرز تهیه غذاها ذرهای فلفل سیاه هم وجود دارد. زمانی ازفلفل به عنوان هدیه مقدس به خدایان استفاده میشد. خوشبختانه این ادویه تند در تمام طول سال در دسترس میباشد.
فلفل سیاه را از گیاه فلفل، که گیاهی نرم با ساقهای چوبی که ۳۳ فوت دارد و در آب و هوای گرم و مرطوب رشد میکند. آنها بعد از ۳ تا ۴ سال شروع به دادن گلهای خوشهای سفید کوچک میکنند که ثمره آن دانههایی بنام دانههای فلفل است. این دانههای آسیا شده مزه تندی دارند که ما آنها را فلفل مینامیم.
● فواید فلفل سیاه
▪ بهبود هضم و افزایش سلامت رودهای
فلفل سیاه (Piper Nigrnm) پرزهای چشایی را تحریک میکند و پیامی به معده میفرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهترغذا میشود. اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئینها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. هنگامیکه مقدار اسید هیدروکلوریک بدن کافی نباشد، غذا به مدت طولانی در معده باقی میماند که باعث ترش کردن و سوء هاضمه میشود یا ممکن است غذا به رودهها برود، جایی که میتوان ازآن بعنوان منبع غذایی برای باکتریهای مضر رودهای استفاده نمود، که فعالیت آنها باعث ایجاد گاز، سوزش و اسهال یا یبوست میشود. فلفل سیاه از گذشته بعنوان بادشکن (مادهای که به جلوگیری از ایجاد گاز روده کمک میکند) شناخته شدهاست، خاصیتی که باعث تأثیر مفید تحریک کنندگی اسید هیدروکلوریک میشود. بعلاوه، فلفل سیاه خاصیت معرق (افزایش تعرق) و پیشابآور (افزایش ادرار) دارد. فلفل سیاه همچنین اثرات مفید آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال مؤثر را در خود نشان داده است. فلفل سیاه نه تنها به جذب مواد مفید از غذا به بدن کمک میکند بلکه لایه بیرونی دانه فلفل فعالیت سلولهای چربی را مختل میکند و شما را درحین دادن انرژی لازم برای سوزاندن لاغر نگه میدارد.
● توضیحات:
فلفل سیاه از هسته گیاه فلفل بدست میآید. فلفل سیاه، فلفل سبز، دانههای فلفل سفید، همه از دسته میوهها به نام (Piper Nigrun) هستند. تفاوت آنها در رنگشان است که به دلیل تنوع مراحل پرورش آنهاست.
فلفل سیاه بوسیله هستههای فلفل را هنگامی که نارس و قرمز هستند میچینند و خشکمیکنند که این امر باعث پژمردگی و سیاه شدن فلفل میگردد. راه دیگر برای تهیه فلفل سیاه این است که هستههای فلفل سبز را هنگامی که هنوز سبز و نارس هستند میچینند.
این در حالی است که هستههای فلفل سفید هنگامی که کاملاً رسیده را میچینند و در آب نمک میخیسانند تا پوسته خارجی تیره آن برداشتهشود.
هسته فلفلهای صورتی از گونه متفاوت (Schinus molle) است که از خانواده Ragweed میباشد.
فلفل سیاه خیلی تند و طعمدارتر از دیگر فلفلهاست و بصورت هسته فلفلهای ترکدار و یا پودر شده در دسترس میباشد.
● تاریخچه:
در هندوستان، فلفل نقش بسیار مهمی در تاریخ آن داشته و ادویهای ارزشمند از زمانهای گذشته این کشور بوده است. در یونان باستان فلفل شهرت زیادی نه تنها بعنوان ادویه بلکه به عنوان هدیه مقدس داشته است. همچنین از فلفل برای پرداخت مالیات و همچنین احترام به خدایان استفاده میشد.
در دوران سقوط رم باستان، تجاوزکنندگان بریبری را با دادن فلفلسیاه به آنها محترم میشماردند. همچنین در قرون وسطی ثروت هر فرد را با مقدار فلفل ذخیره شدهاش محاسبه میکردند.
محبوبیت فلفل به علت کمک به اهداف آشپزی است. فلفل نه تنها میتواند غذاهای بیمزه را تند کند بلکه میتواند مزه ماندگی غذا را تغییر دهد. فلفل ادویه مهمی بود که به تجارت ادویه شتاب میداد. فلفل نه تنها به سرزمینهای ناشناخته بلکه به شهرهای تجاری مهم در اروپا و خاورمیانه نیز راه یافت. امروزه هند و اندونزی تولیدکنندگان اصلی فلفل هستند.
● چگونگی انتخاب و ذخیره کردن
فلفل سیاه همیشه بصورت پودر شده یا خرد شده در دسترس میباشد. برای اطمینان از طعم بهتر، هستههای فلفل را خریداری کرده و خودتان آن را قبل از تهیه غذا آسیاب کنید.
این کار به شما این اطمینان را میدهد که پودر فلفل بدست آمده خالص است چون پودر فلفلهای آماده معمولاً ناخالصی دارند. هستههای فلفل باید سنگین، کم حجم و و بدون هیچگونه عیب باشد.
همه نوع ادویه مانند فلفل سیاه در سوپر مارکتها موجود میباشد، البته ممکن است شما به دنبال ادویههای محلی منطقه خود باشید. بعضی اوقات این مغازهها امکان انتخاب گیاهان خشک و ادویههایی را به شما میدهد که تازگی و کیفیت بهتری به نسبت ادویههای موجود در سوپرمارکتها دارند. هنگامی که فلفلسیاه میخرید آنهایی را انتخاب کنید که بصورت طبیعی رشد کردهاند نه آنهایی که در معرض تشعشعات بودهاند (در میان دیگر اثرات پتانسیل نامطلوب، فلفل سیاه تحت اشعه ممکن است ویتامین C خود را از دست داده باشد).
فلفل سیاه را باید در ظرفی شیشهای در پوشدار و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کرد. هسته فلفل سیاه را میتوان تا زمان طولانی نگهداشت اما پودر فلفل سیاه تا ۳ ماه تازه میماند. فلفل را میتوان فریزر کرد. با این کار طعم آن بیشتر مشخص میشود.
● ایمنی
فلفل سیاه، ادویهای حساسیتزا، گواترزا (عاملی که باعث ایجاد گواتر میشود)، اگزالات و یا پورین نیست و همچنین در گزارشی در سال ۲۰۰۳ Environmental Working group فلفل سیاه یکی از ۱۲ نوع غذایی است که باقیمانده آن آفتکش میباشد.
منبع : سایت سیمرغ
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا توماج صالحی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی عملیات وعده صادق رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس
فضای مجازی دولت سیل شهرداری تهران تهران کنکور هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
خودرو قیمت خودرو اقتصاد ایران قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما شعر انقلاب اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه اتحادیه اروپا حماس
فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس فوتسال باشگاه استقلال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا رئال مادرید لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک همراه اول فناوری ناسا اپل
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست