سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا


خورنوش ـ سال هشتم، شماره ۵۳، خرداد و تیر ۱۳۸۷


▪ اختراع آدامس نچسب: ص ۲
▪ نشاسته تکامل انسان را تسریع کرد: ص ۳
▪ آب‌شدن قند با ورزش: ص ۴
▪ منافع ماءالشعیر: ص ۶
▪ مکمل‌های غذائی، خوب یا بد؟: ص ۸
▪ تهیه رژیم غذائی مناسب: ص ۱۰
▪ بالاخره شکلات بخوریم یا نه؟: ص ۱۲
▪ چگونه ضرر فست‌فود را به حداقل برسانیم؟: ص ۱۴
▪ غذاهای چرب باعث بروز اختلال در قدرت تمرکز می‌شود؟: ص ۱۸
▪ معدن در بدن: ص ۲۰
▪ گرمازدگی ص: ۲۴
▪ آب راز طول عمر: ص ۲۷
▪ خرما: ص ۲۸
▪ خوردن به شرط چاق شدن: ص ۳۰
دوماهنانه خبری تحلیلی خورنوش
صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهندس محمود رضا موثقی
تلفن: ۵۵۶۳۱۲۶۶ (۰۲۱)
فاکس: ۵۵۸۰۷۰۹۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان استاد مطهری، خیابان فجر، کوی مدائن، شماره ۶۶، طبقه اول
صندوق پستی: ۳۴۴۶-۱۵۸۷۵
نشانی الکترونیک: hygienic_cosmeticsyahoo.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید