چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

تولید کنستانتره زرشک با توجه به خواص دارویی آن


تولید کنستانتره زرشک با توجه به خواص دارویی آن
زرشک از درختچه‌های همیشه سبز و خزان‌دار با مصارف گوناگون می‌باشد و از آن‌ها می‌توان با توجه به خواص دارویی و ترکیبات آن جهت تولید محصولاتی نظیر ترشی، مربا، آب میوه و تولید رنگ طبیعی به عنوان جایگزین رنگ‌های مصنوعی و سنتزی در صنایع غذایی استفاده نمود. جهت تولید کنستانتره آن مراحلی را باید طی نمود که در این مقاله به بررسی آن پرداخته‌ایم.
در پایان تولید کنستانتره علاوه بر عصاره زرشک، تفاله نیز بدست می‌آید که اگر در تولید کنستانتره از زرشک وحشی که دارای دانه است استفاده کنیم تفاله آن را با توجه به اینکه دانه زرشک حاوی روغن است، می‌توان جهت استخراج روغن مورد فراوری قرار داد.
نویسندگان:
ابوالفضل رضا طلب، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان
علی یساقی، عضو انجمن علمی مهندسی کشاورزی (عوم و صنایع غذایی) دانشگاه آزاد قوچان
محمد فرهادی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان


همچنین مشاهده کنید