سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا
حریره آرد برنج
آرد برنج : ۱۵۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
گلاب : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۳۲۵ گرم
آرد برنج را در آب حل کرده و آن را با شیره بادام بیپوست و کوبیده مخلوط نموده روی آتش ملایم بگذارید و بلاانقطاع همش بزنید تا پخته شود، سپس گلاب در آن ریخته جوش که زد، آن را از روی آتش بردارید.
شکر : ۱۰۰ گرم
گلاب : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۳۲۵ گرم
آرد برنج را در آب حل کرده و آن را با شیره بادام بیپوست و کوبیده مخلوط نموده روی آتش ملایم بگذارید و بلاانقطاع همش بزنید تا پخته شود، سپس گلاب در آن ریخته جوش که زد، آن را از روی آتش بردارید.
همچنین مشاهده کنید