پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
بررسی شرایط محیطی و محاسبه نیازهای حرارتی کشت پسته در دشت برخوار
پسته یک محصول ایرانی بوده و براساس کتیبههای یونانی و حکایتهای تاریخی کشت آن در کشور ما به ۳ تا ۴ هزار سال پیش میرسد. از زمان کاشت تا رسیدن محصول پسته، رشد این گیاه یازده مرحله فنولوژی متورم شدن جوانهها، بازشدن جوانهها، گلدهی، ریزش گلها، پنجهزنی و پهن شدن برگها، تشکیل پوسته روئین، تشکیل پوسته چوبی، رسیدگی کامل، زمان برداشت، زردشدن و ریزش برگها را پشت سر میگذارد.
طول هر مرحله بستگی به میزان کل حرارتی دارد که گیاه در آن مرحله دریافت داشته است، لذا هر گیاه برای این که دوره تکاملی رشد خود را در طول سال به حد کمال برساند به مقداری حرارت نیاز دارد.
جواد خوشحال دستجردی
سمیه شهسواری
سمیه شهسواری
منبع : حوزه معاونت تحقیقات و فناوری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی امام خمینی سریلانکا حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان کارگران رهبر انقلاب دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سازمان سنجش سیل تهران اینترنت شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو سایپا تورم
تلویزیون فیلم ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب شعر تئاتر سینما صدا و سیما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه طوفان الاقصی حماس اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال بارسلونا باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید والیبال
هوش مصنوعی همراه اول ناسا تیک تاک مریخ اپل فیلترینگ فناوری تبلیغات ایلان ماسک سامسونگ
سلامت روان استرس افسردگی داروخانه پیری دوش گرفتن