سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

بیسکویت بادامی


کره  :  ۱۲۵ گرم
تخم مرغ  :  ۳ عدد
کاکائو  :  ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید  :  ۵۰۰ گرم
شکر  :  ۲۰۰ گرم
بادام  :  ۱۲۵ گرم
بکین پودر  :  ۳ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  :  ۱ فنجان
وانیل  :   قدری
کره را آب کرده آن را با شکر مخلوط نموده همش بزنید، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده بادام و کاکائو و وانیل را در نیم استکان شیر حل کرده، به مایه فوق اضافه کنید.
در بقیه شیر، بکینگ پودر را حل کنید آن را به خمیره مخلوط نموده باز هم کمی شیر ریخته خمیر را با وردنه باز نموده آن را با قالب مخصوص بریده در سینی بگذارید و در فر ۴۰۰ درجه حرارت مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.


همچنین مشاهده کنید