شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

استخراج پروتئین از تفاله گوجه فرنگی


استخراج پروتئین از تفاله گوجه فرنگی
در پایان فرایند تولبد رب گوجه فرنگی علاوه بر محصول هدف تفاله ای نیز بجای میماند که حاوی مقادیر دانه گوجه فرنگی میباشد .
دانه شامل : ۲۹% پروتئین ،۲۲%چربی است. پروتئین موجود را میتوان توسط سود ۰.۰۵ نرمال حل کرد و توسط افزودنHCL ۰.۱ نرمال تا رسیدن به نقطه ایزو الکتریک و حرارت که باعث دناتوره شدن پروتئین میشود استحصال نمود .
در این تحقیق ۴ نمونه تفاله مورد آزمایش قرار گرفت نتایج نشان داد نمونه ای که به آن بعد افزودن سود تا pH مورد نظر ، علاوه بر حرارت دادن مقدار معینی اسید اضافه شد راندمان استخراج بالاتری نسبت به نمونه های دیگر داشت.
ابوالفضل رضاطلب


همچنین مشاهده کنید