سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
باقلوا پسته
پسته : ۵۰۰ گرم
خاک قند : ۲۵۰ گرم
هل : ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱۷۵ گرم
بکین پودر : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آب : ۱.۵ فنجان
شکر : ۵۰۰ گرم
گلاب : ۰.۵ فنجان
قبل از هر کاری پستهها را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید
● خمیر لواش باقلوای پسته را به طریق ذیل آماده میکنیم:
شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط میکنیم و کم کم آرد میریزیم و مرتب بههم میزنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش میدهیم و میگذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه پسته سبز و قند و هل کوبیده را مخلوط میکنیم، آنگاه روی میز کمی آرد میپاشیم (باقلوا را میتوان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحتتر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم) در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلولهای به اندازه یک گردو بر میداریم روی میز را کمی آرد میپاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز میکنیم و دقت میکنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک مینمائیم جعبه را روی لواش قرار میدهیم لواش را به حدی که تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه میاندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مایه پسته سبز و قند آماده شده پر میکنیم و با پشت قاشق مایه را فشار میدهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی پسته سبز و قند میپاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه میاندازیم و باقلوا را با کارد بهصورت لوزی یا چهار گوش میبریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ میکنیم و بتناسب روی جعبه میدهیم و جعبهها را داخل سینی فر میچنیم و سینی را روی پنجره اول فر بهطرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر بهطرف بالا میگذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون میآوریم کمی که سرد شد روی جعبهها را به تناسب از شربت آماده شده میریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمیدهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود.
● شربت باقلوا را به طریق ذیل آماده میکنیم:
شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط می کنیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را میریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد میکنیم، در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا میدهیم. در صورتیکه باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.
خاک قند : ۲۵۰ گرم
هل : ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱۷۵ گرم
بکین پودر : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آب : ۱.۵ فنجان
شکر : ۵۰۰ گرم
گلاب : ۰.۵ فنجان
قبل از هر کاری پستهها را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید
● خمیر لواش باقلوای پسته را به طریق ذیل آماده میکنیم:
شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط میکنیم و کم کم آرد میریزیم و مرتب بههم میزنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش میدهیم و میگذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه پسته سبز و قند و هل کوبیده را مخلوط میکنیم، آنگاه روی میز کمی آرد میپاشیم (باقلوا را میتوان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحتتر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم) در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلولهای به اندازه یک گردو بر میداریم روی میز را کمی آرد میپاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز میکنیم و دقت میکنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک مینمائیم جعبه را روی لواش قرار میدهیم لواش را به حدی که تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه میاندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مایه پسته سبز و قند آماده شده پر میکنیم و با پشت قاشق مایه را فشار میدهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی پسته سبز و قند میپاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه میاندازیم و باقلوا را با کارد بهصورت لوزی یا چهار گوش میبریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ میکنیم و بتناسب روی جعبه میدهیم و جعبهها را داخل سینی فر میچنیم و سینی را روی پنجره اول فر بهطرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر بهطرف بالا میگذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون میآوریم کمی که سرد شد روی جعبهها را به تناسب از شربت آماده شده میریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمیدهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود.
● شربت باقلوا را به طریق ذیل آماده میکنیم:
شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط می کنیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را میریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد میکنیم، در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا میدهیم. در صورتیکه باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیسی مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب مجلس دولت رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
قتل تهران سازمان هواشناسی شهرداری تهران بارش باران سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت کارت ملی آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا دلار بانک مرکزی بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی سریال تلویزیون سینمای ایران حج فیلم سینمایی سعدی سینما تئاتر
سازمان سنجش دانش بنیان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین حماس عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس فوتسال بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری ایلان ماسک اپل تلگرام همراه اول سامسونگ دوربین
رژیم غذایی صبحانه افسردگی پیری دمنوش یبوست تب کریمه کنگو