پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کیک نارگیلی


کیک نارگیلی
زمانه تهیه: ۴۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۰ الی ۵۰ دقیقه
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ
حدود ۶ قاشق بزرگ شیر
۱۰۰ گرم پودرقند
۱۷۵ گرم آرد سفید
۷۵ گرم پودر نارگیل
۲ قاشق چایخوری بیكینگ پودر
۱۰۰ گرم كره یا مارگارین
۲ قاشق بزرگ پودر نارگیل و یك قاشق شكر برای روی كیك
تخم مرغ ها را در ظرف مدرجی ریخته و به آرامی می زنیم. سپس آنقدر به آن شیر اضافه می كنیم كه حجم آن به ۱۵۰ میلی لیتر برسد. نیمی از پودر قند و نارگیل را اضافه می كنیم و مواد را خوب مخلوط كرده، می گذاریم مایه به مدت ۳۰ دقیقه بماند.آرد و بیكینگ پودر را در ظرف گودی الك می كنیم و باقیمانده پودر قند را با آن مخلوط می كنیم. كره را اضافه كرده، با دست مخلوط می كنیم تا به صورت گلوله های نرم و ریزی درآید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ و نارگیل را به آن می افزاییم و به آرامی هم می زنیم تا مواد كاملاً مخلوط شوند. این مایه را در قالب مستطیل شكل (۴۵۰ گرمی) كه قبلاً آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده ایم، می ریزیم. پودر نارگیل و شكر را مخلوط می كنیم و روی سطح كیك می پاشیم. آن را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر كه از قبل گرم كرده ایم با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت می پزیم. سپس از فر خارج كرده، بر روی یك شبكه سیمی برمی گردانیم تا سرد شود.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید