چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب بی استخوان
گوشت مرغ : ۱۲۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
خیلیها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا بهراحتی با کارد و چنگال خورده شود.
بهطور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا ۱.۲۵۰ کیلو باشد. قطعات سینه را از استخوان جدا مینمائیم و پوست آن را میگیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا میکنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده میکنیم و قطعات گوشت را در این سس میخوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجهها را آماده نمود و بعد به ترتیب زیر آن را به سیخ میکشیم، قطعات سینه را از پهنا لوله میکنیم و جدا به سیخ میکشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ میکشیم، آتش یک نواخت ملایمی را آماده میکنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش میگذاریم و گاهی پشت و رو میکنیم کمی که برشته شد، قطعات سینه را میگذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخها میدهیم و سیخها را بهطور منظم به شکلی که قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس میکشیم و اطراف آن را با پیازچه و تربچه که به شکل گل درست کردهایم و خیار شور تزئین میکنیم.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
خیلیها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا بهراحتی با کارد و چنگال خورده شود.
بهطور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا ۱.۲۵۰ کیلو باشد. قطعات سینه را از استخوان جدا مینمائیم و پوست آن را میگیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا میکنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده میکنیم و قطعات گوشت را در این سس میخوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجهها را آماده نمود و بعد به ترتیب زیر آن را به سیخ میکشیم، قطعات سینه را از پهنا لوله میکنیم و جدا به سیخ میکشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ میکشیم، آتش یک نواخت ملایمی را آماده میکنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش میگذاریم و گاهی پشت و رو میکنیم کمی که برشته شد، قطعات سینه را میگذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخها میدهیم و سیخها را بهطور منظم به شکلی که قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس میکشیم و اطراف آن را با پیازچه و تربچه که به شکل گل درست کردهایم و خیار شور تزئین میکنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت حجاب رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب
سیل طرح ترافیک شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا وزارت بهداشت فضای مجازی سازمان هواشناسی قتل
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
ترانه علیدوستی مهاجرت کتاب تلویزیون سینمای ایران سریال فیلم شعر تئاتر سینما رادیو
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی فوتسال رئال مادرید بارسلونا سپاهان لیگ برتر
فرونشست زمین وزیر ارتباطات ایلان ماسک تبلیغات همراه اول هوش مصنوعی فناوری اپل تلگرام ناسا تسلا
سازمان غذا و دارو کاهش وزن سلامت روان یبوست پیری دوش گرفتن