شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا


آشپزی درجه 1 بر اساس استاندارد بین‌المللی شماره 5 ـ 31/36 سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور


نویسنده : منصوری - شهرزاد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۳/۰۸
رده دیویی : ۶۴۱.۵۰۹۵۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۰۱-۲۵-۰



همچنین مشاهده کنید