سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا


آشپزی درجه 2: براساس استاندارد بین‌المللی شماره 5ـ31/31 سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور


آشپزی درجه 2: براساس استاندارد بین‌المللی شماره 5ـ31/31 سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور
نویسنده : منصوری - شهرزاد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۲/۰۵
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۰۱-۲۱-۸



همچنین مشاهده کنید