چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا


دائره‌المعارف تغذیه


دائره‌المعارف تغذیه
نویسنده : اندرسن - جیندسکینز - باربارا
مترجم : فتحی - بهروز
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۹/۰۶
رده دیویی : ۶۱۳.۲۰۳
قطع : رحلی
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۳۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۶۶۴-۹-۷

مجموعه حاضر مشتمل است بر شرحی از مواد غذایی, مواد مغذی و افزودنی‌ها, آلاینده‌ها, آنزیم‌ها, هورمون‌ها, هم چنین انواع بیماری‌ها و کمبودهایی که در رابطه با تغذیه رخ می‌دهند .در این نوشتار, همچنین مقادیر مواد مغذی موجود در هر یک از خوراکی‌ها و نوشابه‌های اصلی به صورت جداولی ارائه شده است .دائره‌المعارف حاضر براساس الفبای فارسی اصطلاحات موجود در موضوعات یاد شده سامان یافته است .


همچنین مشاهده کنید