جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

پلوی لوبیا با کوفته ریزه


● مواد لازم : ( ۴ تا ۶ نفر)
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سویا ۲/۱ پیمانه
پیاز ۴عدد
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری
زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم
● طرزتهیه:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.
● طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید