پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

تزئین ماهی


بین ماهی سرخ شده با ماهی کباب شده تفاوت وجود دارد.
ماهی را سرخ می کنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم . کلم رنگ شده را (بدین صورت که پودر یا رنگ خوراکی را در آب ولرم می ریزیم و کلمها را داخل آن می ریزیم تا رنگ بگیرند) در بشقاب می چینیم.
سپس گوجه فرنگی را بصورت گل یا پره برش می زنیم ، در کنار بشقاب می گذاریم. از نخود فرنگی هم برای تزئین استفاده می کنیم. سپس با استفاده از سس سفید روی ماهی را تزئین می کنیم. از هویج رنده شده نیز برای تزئین استفاده می کنیم.

ماهی کیلیکا:
سر و دم ماهی کیلیکا را زده و آن را کباب یا سرخ می کنیم. اگر آن را تکه تکه کردیم از سیب زمینی سرخ شده یا چیپس ، هویج ریز پخته شده و لوبیا سبز برای تزئین آن می توان استفاده کرد.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید