چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
تارت شکلات با بستنی نسکافه
نوع مقدار
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیسی دولت سید ابراهیم رئیسی حجاب ایران و پاکستان مجلس رئیس جمهور دولت سیزدهم
سیل پلیس فراجا تهران هواشناسی وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی خانواده
خودرو سلامت قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو ایران خودرو دلار سایپا بورس تورم
رادیو کتاب تلویزیون سینمای ایران سریال نمایشگاه کتاب فیلم تئاتر سینما فیلم سینمایی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه عملیات وعده صادق حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان فوتسال لیگ برتر
گوگل همراه اول ایلان ماسک هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ تلگرام ناسا
کاهش وزن یبوست پیری صبحانه