پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خواص زنجبیل


خواص زنجبیل
زنجبیل یك ادویه است كه خواص زیادی دارد و به غذا طعم خاصی می‏دهد. زنجبیل در بهبود تهوع ناشی از حركت ماشینی یا كشتی یا هواپیما و یا تهوع دوران بارداری بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده‏اند كه زنجبیل در رقیق كردن خون نقش مهمی دارد. در یك تحقیق در كشور دانمارك، زنجبیل در رقیق كردن خون برابر با آسپرین نشان داده شد. در بین مواد خوراكی فقط سیر تاثیر مشابه با زنجبیل دارد. همچنین تحقیقات بر حیوانات نشان دهنده تاثیر مثبت زنجبیل بر كلسترول خون بوده است. زنجبیل را می‏توان در سس سالاد، سبزیجات آب پز یا تفت داده شده در كمی روغن و در طبخ ماهی و مرغ استفاده كرد.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید