جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ماهی آمور(روش ایرانی)


سوپ ماهی آمور(روش ایرانی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی آمور یك كیلوگرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
كره ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش ۴عدد
جعفری خردشده ۱قاشق غذاخوری
هل ومیخك از هر یك ۲ دانه
نمك وفلفل مقداركافی
● طرز تهیه :
پوست ماهی آمور را گرفته ،پس از شستن با ۸ ملاقه آب ،هل ومیخك بجوشانید. گوشت ماهی پخته شده را چرخ كرده وسوپ آنرا صاف نمائید.آرد را با كره تا حد طلائی رنگ شده سرخ كرده وداخل سوپ بریزید ،بگذارید بجوشد. پس از ۲ دقیقه گوشت چرخ كرده ماهی ،نمك وفلفل را به آن اضافه نمائید.در صورتیكه سوپ سفت دوست نداریدگوشت چرخ كرده را به آن اضافه نمائید. موقع كشیدن سوپ , روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید . برای ترش مزه شدن سوپ از نصف استكان آبلیمو استفاده نمائید ویا برای هر نفر یك لیمو ترش قاچ شده كنار آن بگذارید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید