ویستا مرجع مهمترین عناوین خبری / پنج شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ / Thursday, 24 April, 2014
قلیه ماهی

قلیه ماهیموادلازم:
گشنیز ۷۵۰ گرم
شنبلیله ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده سه قاشق سوپ خوری
سیر ۱۰ حبه
نمك ,فلفل وادویه بمیزان لازم
تمبرهندی یك بسته
ماهی فیتوفاگ ۶ تكه
روغن بمیزان كافی
آرد یك قاشق غذاخوری

طرزتهیه :
تمبرهندی را در یك كاسه ریخته ودو لیوان آب روی آن می ریزیم. پس از یك تا دو ساعت آنرا صاف می كنیم تا هسته وپوستهای آن گرفته شود. ماهیها را سرخ می كنیم ودر یك ماهیتابه گود می ریزیم, آرد را كمی سرخ می كنیم .گشنیز وشنبلیله را پس از شستن ریز خرد می كنیم .سبزیها را كمی سرخ کرده ،سیر وپیاز سرخ شده را باآن مخلوط می كنیم. تمام مواد سرخ شده را روی ماهیها ریخته ونمك ،فلفل وادویه را به آنها اضافه می كنیم. آب تمبرهندی را هم اضافه كرده وروی حرارت ملایم , قلیه را می پزیم.
توجه: سیر را كم سرخ کرده زیرا زود می سوزد وتلخ می شود.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه

همچنین مشاهده کنید

اجاره بخاری  ◊  09122211093

بیشترین بازدیدها - سرویس خبر
Copyright © 2008 - 2014 vista.ir. All Rights Reserved