پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

قلیه ماهی


قلیه ماهی
موادلازم:
گشنیز ۷۵۰ گرم
شنبلیله ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده سه قاشق سوپ خوری
سیر ۱۰ حبه
نمك ,فلفل وادویه بمیزان لازم
تمبرهندی یك بسته
ماهی فیتوفاگ ۶ تكه
روغن بمیزان كافی
آرد یك قاشق غذاخوری

طرزتهیه :
تمبرهندی را در یك كاسه ریخته ودو لیوان آب روی آن می ریزیم. پس از یك تا دو ساعت آنرا صاف می كنیم تا هسته وپوستهای آن گرفته شود. ماهیها را سرخ می كنیم ودر یك ماهیتابه گود می ریزیم, آرد را كمی سرخ می كنیم .گشنیز وشنبلیله را پس از شستن ریز خرد می كنیم .سبزیها را كمی سرخ کرده ،سیر وپیاز سرخ شده را باآن مخلوط می كنیم. تمام مواد سرخ شده را روی ماهیها ریخته ونمك ،فلفل وادویه را به آنها اضافه می كنیم. آب تمبرهندی را هم اضافه كرده وروی حرارت ملایم , قلیه را می پزیم.
توجه: سیر را كم سرخ کرده زیرا زود می سوزد وتلخ می شود.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید