پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کباب ماهی قزل آلا


کباب ماهی قزل آلا
موادلازم برای ۴ نفر:
ماهی قزل آلا ۳عدد
فلفل دلمه ای سبز ۲عدد
گوجه فرنگی كوچك ۱۰عدد
دنبه گوسفند ۱۰۰گرم
نمك ,فلفل یك قاشق مرباخوری
آبلیمو ۴قاشق غذاخوری

طرزتهیه:
ماهی را به قطعات كوچك برش داده با آبلیمو،نمك وفلفل مخلوط كرده وبه مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید،بعد ماهیها را از مخلوط فوق خارج كرده ،به سیخ زده ،بصورت یك در میان تكه های ماهی ،دنبه ،فلفل سبز وگوجه فرنگی را اضافه كنید ,بهمین ترتیب تا سیخ پرشود ، سپس سیخ آماده شده را روی آتش زغال یا كباب پز كباب كنید.
توجه : بهتر است از سیخ های كوتاه چوبی استفاده كرده وبا همان سیخ ها سرسفره ببرید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید