چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024
مجله ویستا

مصرف کره گیاهی یا کره حیوانی؟


مصرف کره گیاهی یا کره حیوانی؟
امروزه کیفیت مارگارین ها (کره گیاهی) بسیار بالا رفته و بهتر شده است. به همین دلیل ، نسبت به گذشته طرفداران بیشتری دارد.
اما خبرهایی هم وجود دارد، مبنی بر این که مارگارین دارای چربی ناقل است که باعث مسدود شدن رگهای قلب می شود.
با این حال ، متخصصان تغذیه معتقدند چربی کره حیوانی خطرناک تر است. یکی از استادان تغذیه دانشگاه تافتز می گوید: قطعا سالمترین انتخاب مارگارین است ، زیرا امروزه همه مارگارین ها عاری از چربی های ناقل است.
میزان اسیدهای چرب اشباع شده در کره حیوانی بسیار بالاست که این اسیدهای چرب اشباع شده بشدت باعث افزایش کلسترول خون می شوند.
هنگامی سر و کله چربی های ناقل پیدا شد، که کارخانه داران سعی داشتند چربی های مایع را به چربی های جامد تبدیل کنند (مثلا روغن مایع را به مارگارین). تحقیقات نشان داده است که چربی های ناقل باعث افزایش کلسترول و چربی بدخون می شود، که بسیار خطرناک است.
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید