جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
انجیر مانع رشد میکرب های مضر در مواد غذائی می شود
مطالعات جدید نشان می دهد که انجیر و عصاره آن ممکن است اثر بازدارنده بر رشد و بقای میکرب های مضر مواد غذائی داشته باشد.سال های متمادی است که عصاره انجیر در درمان بیماری های مزمن متعددی مانند برونشیت ، زخم ها و ناراحتی های دهان و یبوست مورد استفاده قرار گرفته همچنین استعمال خارجی شیره آن برای درمان زگیل توصیه شده است.اخیرا گروهی از محققان در کارولینای شمالی ، اثرضد میکربی عصاره انجیر را در کاهش بار میکربی انواع میکرب های آلوده کننده مواد غذائی اشریشیا کلی و سالمونلا مورد بررسی قرار داده اند. این یافته می تواند در صنعت مواد غذائی مورد توجه قرار گیرد. طبق نظر این محققین ، عصاره انجیر را به حالت اولیه یا به شکل تغییر یافته و مایع آن می توان به مواد غذائی فرآیند شده افزود. همچنین ، جزء فعا ل عصاره انجیر را نیز می توان جدا و تخلیص نموده و بعنوان افزودنی طبیعی غذائی به بسیاری از محصولات غذائی اضافه کرد.
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل آمریکا گشت ارشاد ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم وعده صادق جنگ سید ابراهیم رئیسی
سیل قتل زلزله قوه قضاییه هواشناسی تهران سیلاب شهرداری تهران آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی
یارانه قیمت خودرو یارانه نقدی قیمت دلار خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو بورس قیمت سکه دلار
ازدواج رابعه اسکویی تلویزیون شبکه نمایش خانگی تبلیغات سینمای ایران کتاب موسیقی سریال دفاع مقدس تئاتر
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی عملیات وعده صادق غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین سازمان ملل حماس اسراییل حزب الله لبنان طوفان الاقصی
فوتبال صنعت نفت آبادان استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا بازی منچسترسیتی کشتی فرنگی تراکتور سپاهان
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات ایلان ماسک ناسا عیسی زارع پور
چاقی پیاده روی درمان و آموزش پزشکی دیابت سلامت روان