چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
خورشت فسنجان
مواد لازم:
مرغ پاك كرده: یك عدد
مغز گردو چرخ كرده: نیم كیلو
رب انار: ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری
نمك: به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا مرغ را پخته سپس گردو را به آن اضافه می كنیم و رب انار به اندازه كه رنگ دلخواهتان به وجود بیاید و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آهسته بجوشد و می گذاریم تا خورش كاملا به روغن بیافتد. در صورت ترش بودن خورش كمی شكر اضافه می كنیم.
توضیح: در صورتیكه آب انار استفاده می كنیم، یكی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم. زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی تری بجوشد تا روغن بیفتد.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سید ابراهیم رئیسی حجاب ایران و پاکستان رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سیل تجاوز وزارت بهداشت تهران هواشناسی پلیس شهرداری تهران قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی خانواده
قیمت خودرو سلامت بازار خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو دلار سایپا بورس تورم
کتاب تلویزیون سینمای ایران سریال رادیو فیلم تئاتر سینما نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان فوتسال لیگ برتر
گوگل تبلیغات همراه اول هوش مصنوعی ایلان ماسک فناوری سامسونگ تلگرام ناسا
کاهش وزن یبوست پیری صبحانه دمنوش