چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

خورشت فسنجان


خورشت فسنجان
مواد لازم:
مرغ پاك كرده: یك عدد
مغز گردو چرخ كرده: نیم كیلو
رب انار: ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری
نمك: به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا مرغ را پخته سپس گردو را به آن اضافه می كنیم و رب انار به اندازه كه رنگ دلخواهتان به وجود بیاید و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آهسته بجوشد و می گذاریم تا خورش كاملا به روغن بیافتد. در صورت ترش بودن خورش كمی شكر اضافه می كنیم.
توضیح: در صورتیكه آب انار استفاده می كنیم، یكی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم. زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی تری بجوشد تا روغن بیفتد.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید