سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

کیک‌ پرتقال‌ و بادام‌


کیک‌ پرتقال‌ و بادام‌
مواد لازم:
كره‌:۲۰۰ گرم‌
رنده‌ پوست‌ پرتقال‌:یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
شكر:۱۲۵ گرم‌
تخم‌مرغ‌:۳ عدد
آرد:۳۰۰ گرم‌
پودر بادام‌:۱۲۵ گرم‌
ماست‌:۲۰۰ گرم‌
آب‌پرتقال‌ (جهت‌ شربت‌):۱۲۵ سی‌سی‌
خلال‌ بادام‌ بو داده‌:۵۰ گرم‌
شكر(جهت‌ شربت‌):۲۲۵ گرم‌
آب‌ پرتقال‌:۲۰۰ سی‌سی

دستور تهیه:
ابتدا فر را با حرارت‌ ۱۶۰ درجه‌ گرم‌ كرده‌ و قالب‌ كیك‌ را چرب‌ می‌كنیم‌ و داخل‌ آن‌ را با كاغذ روغنی‌ می‌پوشانیم‌.كره‌، شكر و رنده‌ پوست‌ پرتقال‌ را با همزن‌ می‌زنیم‌ تابه‌ حالت‌ كرم‌ درآید و رنگ‌ آن‌ روشن‌ شود.سپس‌ تخم‌مرغها را دانه‌دانه‌ افزوده‌ و مخلوط را خوب‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا حالت‌ پفكی‌ بگیرد، آن‌گاه‌ آرد، پودر بادام‌، آب‌ پرتقال‌ و ماست‌ را افزوده‌ و خوب‌ مخلوط می‌كنیم‌.سپس‌ مایه‌ در قالب‌ ریخته‌ و در فر به‌ مدت‌ ۵۰ دقیقه‌ می‌پزیم‌.آب‌ پرتقالی‌ را كه‌ جهت‌ شربت‌ تهیه‌ كرده‌ایم‌، با شكر به‌ مدت‌ پنج‌ دقیقه‌ جوشانده‌ و هنگامی‌ كه‌ كیك‌ پخت‌، آن‌ را از قالب‌ درآورده‌ و تا گرم‌ است‌، شربت‌ را روی‌ آن‌ ریخته‌ و كیك‌ را به‌ همراه‌ فیله‌ پرتقال‌ و خلال‌ بادام‌ بود داده‌، تزیین‌ و میل‌ می‌كنیم‌.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید