سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
کیک پرتقال و بادام
مواد لازم:
كره:۲۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
شكر:۱۲۵ گرم
تخممرغ:۳ عدد
آرد:۳۰۰ گرم
پودر بادام:۱۲۵ گرم
ماست:۲۰۰ گرم
آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
دستور تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی دولت حجاب ایران و پاکستان رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب
تهران بارش باران سیل پلیس شهرداری تهران قتل فضای مجازی آتش سوزی قوه قضاییه سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی کتاب رادیو تلویزیون سریال انقلاب اسلامی سینمای ایران نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی سینما تئاتر معماری
سازمان سنجش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه چین ترکیه عملیات وعده صادق حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال اوسمار ویرا رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر
گوگل ایلان ماسک همراه اول موبایل شیائومی هوش مصنوعی تبلیغات اپل تلگرام فناوری ناسا
سبزیجات یبوست پیری صبحانه