جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پودینگ‌ برنج‌


پودینگ‌ برنج‌
مواد لازم:
شیر:۷۵۰ سی‌سی‌
شكر:۲۵ گرم‌
وانیل‌:۱ قاشق‌ چای‌خوری‌
برنج‌ خیس‌ خورده‌:۷۵ گرم‌
كره‌:۱۰ گرم‌
شیره‌ انگور:۱۰۰ گرم‌
جوز هندی‌:به‌ مقدار لازم‌

دستور تهیه:
در ابتدا شیر و وانیل‌ را با شیره‌ انگور مخلوط نموده‌ و برنج‌ را در آن‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ می‌گذاریم‌ تا برنج‌ كاملا پخته‌ شود.سپس‌ كره‌ و جوز هندی‌ رنده‌ شده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و در ظرف‌ پیركس‌ ریخته‌ و در فر با حرارت‌ ۱۷۵ درجه‌ به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ قرار می‌دهیم‌ تا سطح‌ آن‌ كاملا طلایی‌ شود و در آخر آن‌ را با مربای‌ آلبالو، زغال‌اخته‌ و مربای‌ شاه‌ توت‌ میل‌ می‌كنیم‌.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید