جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
پودینگ برنج
مواد لازم:
شیر:۷۵۰ سیسی
شكر:۲۵ گرم
وانیل:۱ قاشق چایخوری
برنج خیس خورده:۷۵ گرم
كره:۱۰ گرم
شیره انگور:۱۰۰ گرم
جوز هندی:به مقدار لازم
دستور تهیه:
در ابتدا شیر و وانیل را با شیره انگور مخلوط نموده و برنج را در آن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا برنج كاملا پخته شود.سپس كره و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه كرده و در ظرف پیركس ریخته و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یك ساعت قرار میدهیم تا سطح آن كاملا طلایی شود و در آخر آن را با مربای آلبالو، زغالاخته و مربای شاه توت میل میكنیم.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیس جمهور طالبان رئیسی گشت ارشاد ابراهیم رئیسی توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب
کنکور تهران حجاب سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت اصفهان فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار قیمت دلار ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب تئاتر موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس چین طوفان الاقصی اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی فوتسال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر انگلیس
تیک تاک همراه اول ناسا فیلترینگ اپل وزیر ارتباطات سامسونگ
مالاریا کاهش وزن پیری سلامت روان زوال عقل داروخانه