پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ابزار سبزی آرایی


ابزار سبزی آرایی
گروه ۱
۱. قاشق توپی ( برای خالی كردن داخل سبزی ها و میوه ها )
۲. ورقه كن فنری ( برای فنری كردن سبزی ها )
۳. كاتر دوطرفه ( برای فنری كردن سیب زمینی و هویج و ...)
۴. مجموعه اسكنه ها ( برای حكاكی به صورت U و V و زیگزاگ)
۵. مجموعه قالب ها ( برای طراحی سبزی ها و میوه ها)

گروه۲
چاقوهای شماره ۱تا ۳ (برای حكاكی شیارهای مختلف )
چاقوهای شماره ۴ تا ۶ (برای خارج كردن داخل سبزیجات )
چاقوی شماره ۷ (برای ایجاد شیار مستقیم و كنده كاری )

گروه۳
رنده شماره ۱ تا ۳ (برای درست كردن رشته های بلند و نازك از كدو، پنیر و سیب زمینی )
چاقوی دندانه دار شماره ۴ ( برای بریدن و ورقه كردن )
وسیله شماره ۵ ( برای فرم دادن به هویج و خیار و ...)
پوست كن دوطرفه ( برای پوست كندن میوه ها و سبزیجات )

گروه۴
چاقوی شماره ۱ (برای ورقه كردن گوشت ها یا میوه های بلند)
چاقوی شماره ۲ (برای بریدن و ورقه كردن)
چاقوی شماره ۳ تا ۵ (برای خرد كردن و بریدن )
چاقوی شماره ۶ (ساطور- برای بریدن و خرد كردن )
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید