پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

جو


جو
جو برای هزاران سال غذای اصلی بسیاری از مردم جهان بوده است. گلادیاتورهای رومی جو را به دلیل انرژی زایی زیادش مصرف میكردند. جوماده غذایی شفابخش نام دارد و در مبارزه با سرطان ، تنظیم كلسترول و درمان یبوست موثر است.
تركیبات ضد سرطان:
جو دارای تركیبات شیمیایی با نام Protease inhibitors (مهار كننده آنزیم تجزیه كننده پروتئین) پروتوآزاینهبیور است. این تركیب عوامل تولید سرطان در روده را متوقف كرده و از ایجاد تومورها جلوگیری می كند.
كنترل كننده كلسترول:
جو دارای تركیباتی است كه در وهله اول از تولید كلسترول LDL(چربی مضر) در كبد جلوگیری می كند. این اقدام ،یعنی عدم تولید كلسترول LDL باعث می شود كه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی كاهش پیدا كند.
درمان یبوست:
تحقیقات دانشمندان ایالت مونتانای آمریكا نشان میدهد كه جو در تنظیم و كاهش دردهای شكمی و درمان یبوست موثر است.
چه مقدار جو مصرف كنیم؟
بر اساس تحقیقات اگر فردی روزی ۳ بار جو مصرف كند،بعد از ۶ هفته ۱۵ درصد از كلسترول خونش كاهش پیدا می كند. جو را در طبخ غذا و یا به عنوان نان جو استفاده كنید.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید