شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

داروهای معالج بیماریهای کلیه و مثانه


داروهای معالج بیماریهای کلیه و مثانه
● نسخه شماره ۱- دارو جهت نزله مثانه
▪ ریشه سنبل خطائی یک قسمت
▪ تخم جعفری یک قسمت
▪ برگ انگور خرس دو قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ازداروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و باقی بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی دو بار هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۲- داروی ضد دردهای مثانه
▪ ریشه سنبل خطائی یک قسمت
▪ ریشه شیرین بیان یک قسمت
▪ گیاه دم اسب یک قسمت
▪ گیاه بنفشه یک قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ازداروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی دو بار هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۳- داروی ضد درد مثانه و کلیه
▪ برگ غان پنج قسمت
▪ تخم جعفری دو قسمت
▪ برگ انگور خرس هشت قسمت
▪ ریشه شیرین بیان هفت قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ازداروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و باقی بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی دو بار هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۴- داروی ضد درد مثانه و کلیه
▪ رگ غان سه قسمت
▪ برگ انگو خرس هفت قسمت
▪ ریشه شیرین بیان هفت قسمت
▪ برگ بذر البنج سه قسمت
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ازداروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و باقی بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی دو بار هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۵- دارو جهت معالجه بیماریهای کلیه و مثانه
▪ برگ زبان گنجشک ۲۰ گرم
▪ برگ انگور خرس ۲۰ گرم
▪ ریشه شیرین بیان ۲۰ گرم
▪ پوست بابا آدم ۱۰ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ازداروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۶- دارو جهت سنگ کلیه و مثانه
▪ تخم خیار ۳۰ گرم
▪ تخم خربزه ۶۰گرم
▪ خارخاسک ۴۰ گرم
▪ ریشه لبلاب ۴۰ گرم
▪ طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ازداروی فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید