پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

اثر لوبیا در بیماری قند


اثر لوبیا در بیماری قند
لوبیا و ساثر بقولات از تنظیم كننده های جالب انسولین در بدن هستن بیماران دیابتیك درجه یك كه نیاز ه تزریق انسولین روزانه دارند پساز این كه به دستورات دركتر اندرسن در مورد رژیم غذایی با لوبیا عمل كردند موفق شدند مقدار تزریق انسولین راتا حدود ۳۸ درصد كاهش دهند و بیماران مبتلا به دیابت درجه ۲ یعنی بیمارانیكه پس از سن بلوغ به بیماری قند مبتلا شده اند و مقدار تولیدانسولین در بدن آنها كافی نیست بپس از اجرای رژیم دركتر اندرستن دیگر نیازی بهتزریق انسولین نداشته اند. دلیل آن این است كه لوبیا قند خون را خیلی آهسته وبتدریج بالا می برد و در نبیجه بدن انسان حتی با تولید مقداركمتری انسولین خواهدتوانست آنرا كنترل نماید . وبه علاوه لوبیا همراه سایر خواركی هایی كه از نظر پكتین و مواد صمغی غنی هستند موجب می شود كه گیرنده های انسولین بیشتری روی سطح سلولها پدید آیند و در نتیجه هورمون انسولین جای فرود و استقرار بیشتری روی سطح سلولها یافته و در نتیجه امكان بیشتری برای نفوذ در سلولها خوهد داشت.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید