پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
اثر لوبیا در بیماری قند
لوبیا و ساثر بقولات از تنظیم كننده های جالب انسولین در بدن هستن بیماران دیابتیك درجه یك كه نیاز ه تزریق انسولین روزانه دارند پساز این كه به دستورات دركتر اندرسن در مورد رژیم غذایی با لوبیا عمل كردند موفق شدند مقدار تزریق انسولین راتا حدود ۳۸ درصد كاهش دهند و بیماران مبتلا به دیابت درجه ۲ یعنی بیمارانیكه پس از سن بلوغ به بیماری قند مبتلا شده اند و مقدار تولیدانسولین در بدن آنها كافی نیست بپس از اجرای رژیم دركتر اندرستن دیگر نیازی بهتزریق انسولین نداشته اند. دلیل آن این است كه لوبیا قند خون را خیلی آهسته وبتدریج بالا می برد و در نبیجه بدن انسان حتی با تولید مقداركمتری انسولین خواهدتوانست آنرا كنترل نماید . وبه علاوه لوبیا همراه سایر خواركی هایی كه از نظر پكتین و مواد صمغی غنی هستند موجب می شود كه گیرنده های انسولین بیشتری روی سطح سلولها پدید آیند و در نتیجه هورمون انسولین جای فرود و استقرار بیشتری روی سطح سلولها یافته و در نتیجه امكان بیشتری برای نفوذ در سلولها خوهد داشت.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی پاکستان سریلانکا حجاب دولت کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سیل تهران سازمان سنجش زنان شهرداری تهران پلیس اصفهان فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو تورم سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران گردشگری سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب بازیگر تئاتر سینما شعر
کنکور ۱۴۰۳ علوم انسانی
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه اوکراین حماس طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران والیبال
هوش مصنوعی همراه اول تسلا فیلترینگ فناوری تبلیغات ایلان ماسک اپل
استرس سلامت روان افسردگی داروخانه پیری هندوانه دوش گرفتن