پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
اثر لوبیا به عنوان مهار کننده سرطان
طبق تحقیقات دانشمندان به طور کلی حبوبات حامل مقادیر زیادی از مهارکننده های پروتئاز هستند مهار کننده های پروتئاز آنزیمهایی هستند که با فعالیت ترکیبات سرطانزا در روده ها مقابله و مبارزه می نمایند . آن کندی که یبولوژیست سطان است به یکی از جانوران آزمایشگاهی یک ماده شیمیایی موجد سرطان دهان ، خوراند .
ملاحظات او نشان میدهد که اگر به موازات خوراندن این ماده شیمیایی سرطانزا ، در سطح مخاط داخلی چانه جانور مقداری از مهار کننده های پروتئاز بمالند اصولا سرطانی ایجاد نمی شود . در آزمایشهای دیگری نشان داده شده است اگر به جانور آزمایشگاهی از خوراکی های دارای مهار کننده های پروتئاز بخورانند ، از گسترش سرطان روده بزرگ و پستان موجود در جانور جلوگیری می شود .در یک سری ازمایشهای علمی دیگر دکتر ترول سرطان شناس به جانوران آزمایشگاهی مقداری حبوبات که در این آزمایش سویا بود خوراند سپس آنها را در معرض تابش اشعه ایکس خیلی قوی که در ایجاد سرطان پستاتن موثر است قرار داد و مشاهده کرد فقط ۴۴ درصد از جانورانی که سویا خورده بودند مبتلا به سرطان شدند .
در حالی که گروه دیگر از جانوران فوق که به آنها سویا داده نشده بود و در معرض تابش اشعه ایکس قرار داده شدند ، ۷۴ درصد مبتلا به سرطان شدند . یافته های تحقیقاتی دکتر ترول نشان می دهد که مهار کننده های پروتئاز عوامل تولید تومور را ممنکوب می کنند. عوامل تولید تومور در هر سولل طبیعی و سالم همیشه وجود دارند و هرگاه به طریقی فعال شوند تولید تومور سرطانی می نمایند . او معتقد است که همه حبوبات ممکن است مانند لوبیا در پیش گیری از تقسیم سلولی در جهت سرطانی شدن ، و همچنین برای جلوگیری از گسترش تومورها موثر باشند .
و از نظر این خاصیت بخصوص گیاهان خانواده لگومینوز نظیر لوبیا و نظائر آن نقش بسیار مهمی دارند و در حقیقت این گیاهان تا حدودی اثری شبیه اثر شیمی درمانی در منکوب کردن فرایندهای سرطانی از خود بروز می دهند . در مواردی که سرطان در مرحله متاستاز یعنی انتشار قرار گرفته باشد شاید دیگر خوردن مواد حاوی مهار کننده های پروتئاز آثار قاطعی نداشته باشند ولی به هر حال درا این موارد نیز آزمایشها نشان داده است که اگر به مقدار زیاد خورده شوند تا حدودی خاصیت ضد سرطانی خود را ابراز می دارند .
لوبیا همچنین از نظر ترکیباتی به نام لینان منبع غنی می باشد . این ترکیبات خود از عوامل ضد سرطان هستند که آنها را باکتری های کولو ن به موادی شبیه هورمون تبدیل می کنند که به عقیده عده ای از دانشمندان بر ضد سرطان کولون و پستان موثرند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی پاکستان سریلانکا حجاب مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سازمان سنجش سیل تهران زنان شهرداری تهران پلیس سلامت قتل فراجا سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو سایپا تورم
تلویزیون ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب سینما شعر تئاتر صدا و سیما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا حماس ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول تیک تاک ناسا مریخ فیلترینگ فناوری اپل تبلیغات ایلان ماسک سامسونگ
سلامت روان استرس افسردگی داروخانه پیری دوش گرفتن