پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

تا می توانید لبنیات مصرف کنید


تا می توانید لبنیات مصرف کنید
تحقیقات جدید نشان می دهد مصرف روزانه فرآورده های لبنی کم چرب نظیر شیر ، ماست و پنیر ، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد . طبق گفته محققان افزایش میزان کلسترول و فشار خون که به عنوان ( سندرم مقاومت به انسولین ) شناخته شده است از عوامل بروز بیماری قلبی و دیابت به شمار می روند .مصرف روزانه شیر و فرآورده های آن به حد کافی در پیشگیری از ( سندرم مقاومت به انسولین ) و همچنین بیماری چاقی مؤثر است . طی ۳۰ سال گذشته به علت عدم استفاده از لبنیات یا مصرف نکردن آن به حد کافی از سوی کودکان و نوجوانان با روند رو به رشد چاقی و دبابت نوع ۲ مواجه بودیم .
پژوهشگران طی ۱۰ سال تحقیق بر روی ۳۰۰۰ نفر از افراد در رده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال ، به این نتیجه رسیدند که مصرف شیر و فرآورده های آن به صورت روزانه خطر ابتلای به دیابت نوع ۲ و فشار خون را تا ۷۱٪ کاهش می دهد . مصرف لبنیات ، به غیر از عوامل دیگر نظیر رژیم غذایی ، ورش و اجتناب از مصرف دخانیات خطر گسترش سندرم مقاومت به انسولین را تا ۲۱٪ کاهش می دهد . به اعتقاد محققات کلسیم ، پتاسیم ، منیزم و مواد معدنی موجود در مواد لبنی از بروز فشار خون و دیابت نوع ۲ جلوگیری می کند . گنجانیدن مواد غذایی دیگر نظیر غلات ،‌حبوبات ، میوه و سبزیجات در برنامه غذایی روزانه و مصرف آنها به اندازه کافی در پیشگیری از بروز این بیماریها مؤثر است .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید