شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

نگهداری و ذخیره میوه ها


نگهداری و ذخیره میوه ها
گاهی اوقات، میوه ها خیلی زود فاسد می شوند و حتی شما وقت نمی كنید طعم آنها را بچشید برای جلوگیری از این كار اقدامات زیر را انجام دهید.میوه هایی مثل انگور و توت خیلی زود كپك می زنند، برای اینكه آنها را مدت طولانی تری تازه نگه دارید، آنها را در یك صافی یا آبكش نگهداری كنید و كیسه پلاستیك را از آنها دور كنید. زیرا هوای سرد از میان سوراخ های آبكش عبور می كند و باعث تازه نگه داشتن میوه می شود.برای جلوگیری از فاسد شدن یك لیوان شیر یا آبمیوه آن را با یك درپوش بپوشانید و در یخچال نگهداری كنید.گاهی اوقات شما نیمه یك سیب و یا هلو را می خورید و قصد دارید بقیه آن را برای بعد نگه دارید.
برای این كار یك درپوش شیشه ای را در پلاستیك بپیچید و كنار نیمه میوه در یخچال قرار دهید. برای جلوگیری از رنگ پریدگی میوه نیز مقداری آبلیمو در ظرفی در كنار میوه قرار دهید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید