جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
بریانی
●مواد لازم :
▪گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان :: ۱ کیلو
▪ادویه :: یک قاشق سوپخوری
▪نان بریده شده باندازه کف دست :: ۱۲ تکه
●طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد خرده و در حرارت ملایم می گذاریم کاملا۰۳۹;۰۳۹; بپزد و آب آن به خورد گوشت برود . در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را به آن مخلوط می کنیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم . تابه می گذاریم داغ شود، گوشت را در تابه میریزیم و روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیفتد . نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم ، روی هر قطعه نان را مقداری گوشت می گذاریم و یک قطعه دیگر نان را روی آن قرار می دهیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل اصفهان ایران ایران و اسرائیل حمله ایران به اسرائیل انفجار گشت ارشاد حسین امیرعبداللهیان حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل تهران زلزله هواشناسی دبی شهرداری تهران سیلاب فضای مجازی قوه قضاییه قتل سازمان هواشناسی سلامت
قیمت خودرو فرودگاه قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار تورم ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه بورس
مجلس تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه روسیه شورای امنیت اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق چین اسراییل
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر بازی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام تبلیغات اپل وزیر ارتباطات ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک دیابت چای