سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

بیسکویت


بیسکویت
●مواد لازم :
▪آرد سفید :: دو پیمانه
▪تخم مرغ زده شده :: دو عدد
▪شكر :: یك پیمانه
▪پوست پرتقال رنده شده :: نصف قاشق چایخوری
▪وانیل :: نصف قاشق چایخوری
▪بكینگ پودر :: یك چهارم قاشق چایخوری
▪پسته بو داده شده :: دو سوم پیمانه
▪بادام زمینی بو داده شده :: یك سوم پیمانه
●طرز تهیه :
آرد را در یك ظرف ریخته و تخم مرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیكینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یكدستی به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه كرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.
سپس خمیر را به طول ۲۰ سانتیمتر رول نمایید. بعد از آن رول ها را داخل ظرف فر كه درون آن كاغذ روغنی قرار داده اید، بگذارید. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ( ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ) قرار دهید.
ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنك شود. در نهایت رول ها را به اندازه ی یك سانتیمتری برش داده ودوباره آنها را به مدت ۲۵ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن برش ها مجدداً بگذارید تا خنك شود.


همچنین مشاهده کنید