سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

تـــــوت


تـــــوت
●مــــواد لازم :
▪بادام پوست گرفته چرخ كرده :: نیم كیلو
▪خاكه قند :: نیم كیلو
▪گلاب :: تقریبا یك استكان
●طــــرز تهیه :
بادام و خاكه قند رامخلوط می كنیم گلاب را كم كم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود كافی است كه خمیر چسبندگی پیدا كند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلوله های كوچكی باندازه یك فندق برمیداریم و با دست بشكل توت درست می كنیم و در شكر میغلطانیم و یك خلال پسته به انتهای آن فرو می كنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشك می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتراست .


همچنین مشاهده کنید