شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
با قاله پلو
● طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خرد كنید وبا دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیاز‚ گوشت خردشده را به آن اضافه كنید و مخلوط را مرتب به هم بزنید و تفت دادن را ادامه دهید. پس از ۵ دقیقه مقدار دو تا سه لیوان آب به گوشت اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود. شوید را پاك كرده‚ پس از شستن آن را كمی خرد كنید. برنج را بپزید و آبكش كردن‚ باقالی را به آن بیفزایید و پس از بهم زدن آن را آبكش كنید.
سه قاشق روغن و كمی آب در قابلمه بریزید و پس از آب شدن روغن‚ یك سوم مخلوط برنج و باقلا را در آن بریزید. سپس نیمی از گوشت و شوید را روی برنج بریزید و یك سوم دیگر برنج را اضافه كنید. آنگاه بقیه گوشت و شوید را روی برنج بریزید و روی آن را با باقیمانده برنج بپوشانید. زعفران را با نیم استكان آب جشیده مخلوط كنید و به همراه آب گوشت روی برنج بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا برنج بخار كند. سپس باقیمانده روغن را داغ كنید و روی برنج بریزید و آن را دم كنید. پس از دم كشیدن پلو‚ در حدود یك ساعت بعد غذا آماده است.
منبع : میکرو فارس
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت سیزدهم حسن روحانی حجاب مجلس افغانستان
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران آتش سوزی یسنا فضای مجازی هلال احمر قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مسکن بانک مرکزی دلار قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی مهران غفوریان بی بی سی موسیقی تلویزیون صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علی خطیر رئال مادرید بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
استرس کبد چرب فشار خون گرما