پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

با قاله پلو


با قاله پلو
● طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خرد كنید وبا دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیاز‚ گوشت خرد‌شده را به آن اضافه كنید و مخلوط را مرتب به هم بزنید و تفت دادن را ادامه دهید. پس از ۵ دقیقه مقدار دو تا سه لیوان آب به گوشت اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود. شوید را پاك كرده‚ پس از شستن آن را كمی خرد كنید. برنج را بپزید و آبكش كردن‚ باقالی را به آن بیفزایید و پس از بهم زدن آن را آبكش كنید.
سه قاشق روغن و كمی آب در قابلمه بریزید و پس از آب شدن روغن‚ یك سوم مخلوط برنج و باقلا را در آن بریزید. سپس نیمی از گوشت و شوید را روی برنج بریزید و یك سوم دیگر برنج را اضافه كنید. آنگاه بقیه گوشت و شوید را روی برنج بریزید و روی آن را با باقیمانده برنج بپوشانید. زعفران را با نیم استكان آب جشیده مخلوط كنید و به همراه آب گوشت روی برنج بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا برنج بخار كند. سپس باقیمانده روغن را داغ كنید و روی برنج بریزید و آن را دم كنید. پس از دم كشیدن پلو‚ در حدود یك ساعت بعد غذا آماده است.
منبع : میکرو فارس


همچنین مشاهده کنید