پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب
● مواد لازم :
▪ جوجه متوسط یك عدد
▪ پیاز سه تا چهار عدد
▪ آب لیمو یك استكان
▪ كره ۱۵۰ گرم
▪ زعفران یك قاشق سوپخوری
▪ نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
● طرز تهیه :
پس از تمیز كردن و شستن كامل جوجه, آن را قطعه قطعه كنید و از شب قبل در مخلوط پیاز رنده شده, آب لیمو, فلفل و نمك بخوابانید و در یخچال قرار دهید.
جوجه را به ۵ قسمت به شكل دو ران, دو بال با مقداری گوشت سینه, و سینه تقسیم كنید. استخوان را از ماهیچه ران جدا كند و در صورت كه جوجه درشت است سنه و ران را با چاقو چندین برش بزنید تا حرارت به مغز گوشت برسد. روز بعد, قطعههای مرغ را به سیخ بكشید و با قلم مو مقداری كره آب كرده روی سطح گوشت بمالید. سیخها را ابتدا در حرارت تند زغال پشت و رو كنید و پس از آن كه گوشتها خود را گرفتند, آنها را در حرارت ملایم, كباب كنید.
هنگام كباب كردن بهتر است مرتب روی سطح گوشتها كره آبكرده به همراه مقدار كمی آب لیمو بمالید. پس از اینكه قطعههای جوجه كاملا برشته شد, زعفران را در سه تا چهار قاشق غذا خوری آب گرم حل كنید و روی مرغها بمالید و آنها را از سیخ درآورید.
منبع : میکرو فارس
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا حجاب کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم ایران و پاکستان
کنکور سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سلامت اصفهان قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
رسانه نوید محمدزاده تلویزیون ترانه علیدوستی سریال کتاب سینمای ایران تئاتر شعر سینما مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه آمریکا رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال والیبال بارسلونا رئال مادرید تیم ملی فوتسال ایران
هوش مصنوعی فیلترینگ وزیر ارتباطات عیسی زارع پور تبلیغات همراه اول ایلان ماسک اپل ناسا نخبگان
سلامت روان داروخانه فروش اینترنتی دارو پیری سرکه سیب