سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

خورش قیمه


خورش قیمه
● مواد لازم :
▪ گوشت گوسفندی نیم كیلوگرم
▪ لپه ۲۰۰ گرم
▪ سیب زمینی ۷۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط دو عدد
▪ لیمو عمانی پنج عدد
▪ رب گوجه فرنگی دو قاشق غدا خوری
▪ روغن ۳۵۰ گرم(معادل یك لیوان سر پر)
▪ زرد چوبه یك قاشق مربا‌خوری سرخالی
▪ زعفران سائیده یك قاشق چایخوری
▪ نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
● طرز تهیه :
گوشت را پس از خرد كردن با پیاز خرد شده و نمك و فلفل, به همراه دو قاشق غداخوری روغن تفت دهید. لپه را تمیز كنید و آن را یك تا دو بار بشوئید. لپه‌شسته شده را به همراه ادویه به گوشت اضافه كنید و سرخ كردن را تا پنج دقیقه ادامه دهید. با این عمل شكل لپه حفظ میشود و بر اثر پختن له نمی‌گردد.
سه لیوان آب به خورش اضافه كنید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد. یك ساعت بعد, لیمو عمانی را با سر چنگال یا چاقو سوراخ كنید و با رب گوجه فرنگی به خورش اضافه كنید. هنگامی كه خورش به روغن افتاد, زعفران را اضافه كنید و بگذارید خورش چند جوش دیگر بزند.
سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال به اندازه دوبند انگشت خورد كنید. سیب زمینی‌ها را با باقیمانده روغن سرخ كنید. برای بهتر شدن رنگ سیب زمینی می‌توانید از مقدار كمی زردچوبه یا زعفران سائیده استفاده كنید. پس از ریختن خورش در بشقاب, سیب زمینی‌ها را روی آن می‌ریزیم.
منبع : میکرو فارس


همچنین مشاهده کنید