جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
شینسل با خامه و پیاز
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ: ۴ عدد (هر كدام ۱۷۵ گرم)
▪ آرد: ۲ قاشق سوپخوری
▪ كره: یك سوم پیمانه
▪ پیاز: ۵۰۰ گرم
▪ خامه: ۲۰۰ گرم
▪ پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
سینههای مرغ را نمك و فلفل بزنید و درآرد بغلتانید و در ۲ قاشق سوپخوری كره از هر طرف سرخ كنید.
سپس آن را در ظرف نسوزی كه قبلا كره چرب كردهاید قرار دهید. پیازها را پوست گرفته، حلقه حلقه كنید و در باقیمانده كره تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را روی تكههای مرغ قرار دهید و روی آنها را خامه بریزید و با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال قرار دهید تا كاملا به خورد مرغ برود.
روز بعد پنیر را رنده كرده و روی پیازها بریزید و روی اولین پنجره فر در دمای ۴۰۰ درجه فرانهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس آن را با نان باگت تازه میل كنید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل انفجار گشت ارشاد حجاب استان اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل زلزله تهران هواشناسی دبی سازمان هواشناسی سیلاب فضای مجازی قتل شهرداری تهران پلیس سلامت
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو تورم حقوق بازنشستگان بورس دلار
مجلس تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه عملیات وعده صادق روسیه شورای امنیت چین اسراییل حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر علی دایی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام اپل آیفون وزیر ارتباطات ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک چای دیابت