جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

شینسل‌ با خامه‌ و پیاز


شینسل‌ با خامه‌ و پیاز
● مواد لازم‌:
▪ سینه‌ مرغ‌: ۴ عدد (هر كدام‌ ۱۷۵ گرم‌)
▪ آرد: ۲ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ كره‌: یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ پیاز: ۵۰۰ گرم‌
▪ خامه‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ پنیر گودا: ۲۰۰ گرم‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
سینه‌های‌ مرغ‌ را نمك‌ و فلفل‌ بزنید و درآرد بغلتانید و در ۲ قاشق‌ سوپخوری‌ كره‌ از هر طرف‌ سرخ‌ كنید.
سپس‌ آن‌ را در ظرف‌ نسوزی‌ كه‌ قبلا كره‌ چرب‌ كرده‌اید قرار دهید. پیازها را پوست‌ گرفته‌، حلقه‌ حلقه‌ كنید و در باقی‌مانده‌ كره‌ تفت‌ دهید تا طلایی‌ شوند. سپس‌ پیازهای‌ سرخ‌ شده‌ را روی‌ تكه‌های‌ مرغ‌ قرار دهید و روی‌ آنها را خامه‌ بریزید و با فویل‌ بپوشانید و یك‌ شب‌ در یخچال‌ قرار دهید تا كاملا به‌ خورد مرغ‌ برود.
روز بعد پنیر را رنده‌ كرده‌ و روی‌ پیازها بریزید و روی‌ اولین‌ پنجره‌ فر در دمای‌ ۴۰۰ درجه‌ فرانهایت‌ به‌ مدت‌ ۳۰ دقیقه‌ قرار دهید و سپس‌ آن‌ را با نان‌ باگت‌ تازه‌ میل‌ كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید