پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

آش‌ رشته‌


آش‌ رشته‌
● مواد لازم‌:
▪ سبزی‌ آش‌ (شامل‌ تره‌، جعفری‌، اسفناج‌ و كمی‌ گشنیز):۲ كیلوگرم‌
▪ رشته‌ آش‌ (یك‌ بسته‌):۷۵۰ گرم‌
▪ نخود، لوبیا چیتی‌ و عدس‌(جمعا):۵۰۰ گرم‌
▪ پیاز در اندازه‌ درشت‌:۲ عدد
▪ آب‌ گوشت‌ یا مرغ‌:۸ پیمانه‌
▪ آرد:۳ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌:به‌ میزان‌ لازم‌
▪ روغن‌:مقداری‌
▪ سیر:۴ حبه‌
● طرز تهیه‌:
حبوبات‌ را جداگانه‌ به‌ مدت‌ ۸ ساعت‌ با آب‌ و نمك‌ خیس‌ می‌كنیم‌ آب‌ روی‌ حبوبات‌ را خالی‌ كرده‌، بعد نخود و لوبیا را در ظرف‌ مناسب‌ ریخته‌ و مقداری‌ آب‌ روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌ تا نیم‌پز شود، سپس‌ عدس‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌، پیاز و سیر را به‌ صورت‌ خلال‌های‌ باریك‌ درآورده‌ و در روغن‌ سرخ‌ می‌كنیم‌ تا طلایی‌ شود، پیاز سرخ‌ شده‌ را به‌ همراه‌ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌ به‌ مواد لازم‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.سبزی‌ آش‌ را كه‌ قبلا تمیز پاك‌ كرده‌، شسته‌ ، خشك‌ كرده‌ و خرد نموده‌ایم‌، با آب‌ گوشت‌ به‌ حبوباتی‌ كه‌ تقریبا پخته‌ شده‌ است‌ اضافه‌ می‌كنیم‌(باید توجه‌ داشته‌ باشیم‌ كه‌ ظرف‌ آش‌ به‌ اندازه‌ كافی‌ جادار و بزرگ‌ باشد)، بعد از ۱۵ دقیقه‌ رشته‌ آش‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌، سپس‌ ۳ قاشق‌ سوپخوری‌ آرد را در كمی‌ آب‌ سرد حل‌ كرده‌، به‌ مواد بالا اضافه‌ كرده‌ و مرتب‌ به‌ هم‌ می‌زنیم‌ و می‌گذاریم‌ آهسته‌ بجوشد تا آش‌ جا بیفتد و در آخر با كشك‌، نعناع‌ داغ‌، پیاز داغ‌، سیر، لوبیا، عدس‌ زعفران‌ و كمی‌ كوشت‌ چرخ‌ كرده‌ كه‌ به‌ حالت‌ كوفته‌ ریز در آورده‌ایم‌، روی‌ آن‌ را تزیین‌ می‌كنیم‌.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید