چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ماکارانی‌ با قارچ‌ و ژامبون‌ مرغ‌


ماکارانی‌ با قارچ‌ و ژامبون‌ مرغ‌
بارها شده‌ كه‌ با انواع‌ پیتزاها برخورد كرده‌ باشیم‌;برای‌ مثال‌ پیتزای‌ مخلوط یا مخصوص‌، ژامبون‌، قارچ‌، گوشت‌ و...این‌ مسئله‌ در رابطه‌ با ماكارانی‌ها هم‌ صدق‌ می‌كند.به‌ طور معمول‌ ماكارانی‌ را با گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ درست‌ می‌كنند، اما این‌ غذا می‌تواند انواع‌ دیگری‌ هم‌ داشته‌ باشد، كه‌ ما برای‌ شما طرز تهیه‌ ماكارانی‌ با قارچ‌ و ژامبون‌ مرغ‌ را می‌نویسیم‌.
● مواد لازم‌:
▪ ماكارانی‌:۵۰۰ گرم‌
▪ ژامبون‌ مرغ‌:۳۰۰ گرم‌
▪ قارچ‌:۱۰۰ گرم‌
▪ فلفل‌ دلمه‌ای‌:۱ عدد
▪ نخود فرنگی‌:۱۰۰ گرم‌
▪ پیاز متوسط:۲ عدد
▪ پنیر پیتزا:۳۰۰ گرم‌
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌:۲ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ روغن‌ مایع‌:یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ نمك‌ و فلفل‌:به‌ مقدار لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا ماكارانی‌ها را در ظرفی‌ به‌ همراه‌ آب‌، روغن‌ مایع‌ و نمك‌ می‌ریزیم‌ تا كمی‌ بپزد.در این‌ حین‌ پیازها را خرد كرده‌ و روی‌ روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا طلایی‌ شود، پس‌ از این‌ كار فلفل‌ دلمه‌ای‌ خرد شده‌ را نیز به‌همراه‌ قارچ‌ به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ تا تفت‌ بخورد.
هنگامی‌كه‌ احساس‌ كردید مواد شما به‌ خوبی‌ تفت‌ خورده‌، به‌ آن‌ رب‌ گوجه‌ و ژامبون‌ مرغ‌ را، كه‌ باید به‌ صورت‌ ریز شده‌ باشد، اضافه‌ كرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌.تنها یك‌ دقیقه‌ مانده‌ به‌ برداشتن‌ مخلوط آماده‌ شده‌ از روی‌ حرارت‌، به‌ آن‌ پنیر پیتزا و نخود فرنگی‌ پخته‌ شده‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌.بهتر است‌ مخلوط آماده‌ شده‌، یا به‌ عبارتی‌ مایع‌ ماكارانی‌، را به‌ صورت‌ جداگانه‌ با ماكارانی‌ پخته‌ شده‌، میل‌ كنیم‌، البته‌ می‌توان‌ مایع‌ آن‌ را با ماكارانی‌ دم‌ كشیده‌ هم‌ میل‌ كرد.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید