جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

ذرت پخته مکزیکی


ذرت پخته مکزیکی
● مواد لازم:
▪ ذرت پخته شده: ۳۰۰ گرم،
▪ كره: یك قاشق غذاخوری،
▪ سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ پودر آویشن: یك قاشق چایخوری،
▪ آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل: به مقدار لازم.
● روش تهیه: ذرت را در ظرف مخصوص ماكروویو بریزید و با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه در ماكروویو قرار دهید ( در فاصله ای كه ذرت در ماكروویو است، ۲ تا ۳ بار هم بزنید تا تمام ذرت ها گرم شوند). سپس كره، آویشن، نمك، و فلفل را به آن بیفزایید و تا ۲ دقیقه دیگر با همان قدرت در ماكروویو بگذارید تا كره كاملاً ذوب شود.
اكنون ذرت را از ماكروویو خارج نموده و سس مایونز و آب لیمو را اضافه كنید.برای تهیه ذرت مكزیكی می‌توانید از كنسرو ذرت منجمد نیز استفاده كنید.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید