چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

خورش اسفناج و آلو


خورش اسفناج و آلو
كدام كدبانوست كه از خواص اسفناج بی اطلاع باشد به ویژه آن در فصل سرد، تازه آن را می توان در هر سبزی فروشی پیدا كرد. بنابراین خودتان را برای تدارك یك وعده غذایی پروپیمان ناهار و یا شام آماده كنید. این بار قرار است خورش اسفناج و آلو بپزیم. لطف كنید چند پیمانه برنج از شب قبل در آب بخیسانید!
این غذا اصلیتی ایرانی دارد و به یك ساعت برای پختن نیاز دارد.
● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
▪ گوشت ماهیچه بدون استخوان( ترجیحاً): ۳۰۰ گرم،
● اسفناج: ۷۵۰ گرم، ▪تره: ۲۵۰ گرم،
▪ آلو، ۱۵۰ گرم، روغن: ۱۰۰ گرم،
▪ پیاز سرخ شده: ۲ قاشق سوپخوری،
▪ آبغوره یا آبلیمو: به مقدار دلخواه، نمك و فلفل نیز به مقدار كافی.
● شیوه پخت: گوشت تكه شده را به همراه پیاز سرخ شده و چهار لیوان آب می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. سپس تره را جداگانه ریز خرد كرده و به همراه اسفناج كه درشت خرد كرده ایم كمی در روغن تفت می دهیم. حال زمان افزودن آلوها رسیده است. دست آخر همه مواد را درون ظرف محتوی گوشت می ریزیم و كمی نمك و فلفل به آن می زنیم و می گذاریم چند جوش بزند و به روغن بیفتد. این خورش را می توان بدون آلو و با آبغوره و یا آبلیمو تهیه كرد. ممكن است خورش اسفناج را بدون تره تدارك دید در این صورت یك كیلو و نیم اسفناج نیاز دارید.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید