سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

بریوش‌


بریوش‌
● مواد لازم‌:
▪ خمیر مایه‌:۱۵ گرم‌
▪ شكر:۲۵ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ آب‌ ولرم‌:۱۲۵ سی‌سی‌
▪ آرد الك‌ شده‌:یك‌ كیلو
▪ نمك‌:یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ تخم‌مرغ‌ زده‌ شده‌:۴ عدد
▪ كره‌ نرم‌ شده‌:۱۸۵ گرم‌
▪ عصاره‌ گوشت‌ گالینابلانكا:یك‌ عدد
▪ زرده‌ تخم‌مرغ‌:یك‌ عدد
▪ خامه‌:۷۵ گرم‌
▪ مواد داخل‌ خمیر:
▪ پنیر خامه‌ای‌:۶۰ گرم‌
▪ كره‌:۳۰ گرم‌
▪ خامه‌:۸۰ گرم‌
▪ تخم‌مرغ‌:۳ عدد
▪ كالباس‌ ریز شده‌:۱۵۰ گرم‌
▪ ساقه‌ پیازچه‌ ساطوری‌:۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ عصاره‌ سبزی‌ گالینابلانكا:یك‌ عدد
● طرز تهیه‌:
ابتدا فر را با حرارت‌ ۱۶۵ درجه‌ سانتیگراد گرم‌ كرده‌، سپس‌ خمیر مایه‌ را در كاسه‌ای‌ گود ریخته‌، یك‌ قاشق‌ چایخوری‌ شكر به‌ آن‌ افزوده‌، ۱۲۵ سی‌سی‌ آب‌ ولرم‌ را با آن‌ مخلوط كرده‌، درب‌ ظرف‌ را گذاشته‌ و ۱۰ دقیقه‌ منتظر می‌مانیم‌ تا عمل‌ كند.در كاسه‌ای‌ گود و خشك‌ ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ شكر و نمك‌ و ۴ عدد تخم‌مرغ‌ را با همزن‌ می‌زنیم‌ تا كاملا مخلوط شود.سپس‌ آرد و عصاره‌ گوشت‌ پودر شده‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و با دست‌ مخلوط می‌كنیم‌ و خمیر مایه‌ را هم‌ كه‌ پف‌ كرده‌، به‌ آن‌ می‌افزاییم‌ تا خمیر به‌ دست‌ آید.سپس‌ كره‌ نرم‌ شده‌ را با دست‌ به‌ خورد خمیر داده‌ و خمیر را ۱۰ دقیقه‌ ورز می‌دهیم‌، آن‌گاه‌ از خمیر به‌ اندازه‌ یك‌ نارنگی‌ برداشته‌ و در دست‌ به‌ صورت‌ توپ‌ درآورده‌ و داخل‌ قالب‌ كنگره‌دار ریخته‌ و در فر به‌ مدت‌ ۲۰ دقیقه‌ می‌پزیم‌.در یك‌ ماهیتابه‌ كره‌ را نرم‌ كرده‌، سپس‌ كالباس‌ را در آن‌ تفت‌ می‌دهیم‌، بعد پنیر خامه‌ای‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و آن‌ را از روی‌ حرارت‌ برمی‌داریم‌ و عصاره‌ سبزی‌ را پودر كرده‌ و به‌ مواد اضافه‌ می‌كنیم‌ و سپس‌ خامه‌ و تخم‌مرغ‌ را افزوده‌ و دوباره‌ روی‌ حرارت‌ كمی‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا سفت‌ شود.آنگاه‌ ساقه‌ پیازچه‌ ساطوری‌ را با آن‌ مخلوط و داخل‌ خمیرهای‌ بریوش‌ را با این‌ مواد پر كرده‌ و میل‌ می‌كنیم‌.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید