یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ / Sunday, 18 February, 2018

مواد غذائی که چهره شما را زیباتر می‌سازد


مواد غذائی که چهره شما را زیباتر می‌سازد
همان‌طور که می‌گویند، شما همان چیزی هستید که میل می‌کنید، درست غذا خوردن به حفظ یک زندگی سالم و در عین حال حفظ چهره‌ای سالم کمک می‌کند. وقتی احساس خوبی در مورد چیزهائی که میل می‌کنید دارید و زمانی‌که موادی که مصرف می‌کنید برای شما مفید است، این شانس را دارید که از چهره‌ای که می‌خواهید برخوردار باشید. در این‌جا ده ماده غذائی که نه تنها به شما کمک می‌کنند احساس خوبی را داشته باشید بلکه کمک می‌کنند چهره‌ای فوق‌العاده نیز داشته باشید، معرفی می‌شود.
● آب:
نوشیدن مقادیر کافی آب در هر روز، به پوست کمک می‌کند که ظاهری صاف، نرم، انعطاف‌پذیر و جوان‌تر داشته باشد. وقتی بدن را هیدرانه (دارای آب) نگه‌می‌دارید، ظاهر کلی شما از نظر بافت پوست، مو و ناخن‌ها بهبود می‌یابد. اگر احساس ورم می‌کنید، ممکن است به‌دلیل افزایش میزان سدیم بدن شما باشد. افزایش دریافت آب به خروج سدیم از بدن کمک می‌کند.
● ویتامین C:
ویتامین C به بدن کمک می‌کند تا با عفونت‌ها و بیماری‌ها مبارزه نماید. این ویتامین، سیستم ایمنی را تقویت کرده و نیز بهبود بیماری‌ها را تسریع می‌کند. آیا می‌دانید که ویتامین C برای ساختن کلاژن ضروری است؟ کلاژن به پوست کمک می‌کند تا الاستیک و در عین حال محکم باقی مانده و در نتیجه پوست بدون چروک باقی بماند. مرکبات، توت‌ها، گوجه‌فرنگی، گل کلم و کلم بروکلی همگی از جمله مواد غنی از ویتامین C هستند.
● چای سبز:
چای سبز غنی از آنتی اکسیدان‌ها است. همچنین نشان داده شده است که مسبب کاهش سطح کلسترول، تقویت عملکرد ایمنی و کاهش ریسک ابتلا به برخی از انواع سرطان‌ها می‌شود. با مصرف چای سبز شما متوجه کاهش وزن خود می‌شوید، در حالی‌که از کافئین دریافتی خود نیز احساس رضایت می‌کنید.
● سویا:
پروتئین‌های سویا غنی از آمینواسیدها، ویتامین E و بسیاری از آنتی اکسیدان‌ها هستند. این موارد موجب می‌شوند که پوست، مرطوب و بدون چروک باقی بماند.
●اسیدهای چرب ضروری:
اسیدهای چرب ضروری (EFAS) مانند امگا ۳ و امگا ۶ به‌عنوان چربی‌های خوب شناخته می‌شوند به عملکرد سلولی کمک می‌کنند. مانند سایر غذاهای مفید، اسیدهای چرب ضروری به سلول‌ها کمک می‌کنند تا اعمالشان را به‌درستی انجام داده و از این‌رو سبب پاکسازی پوست، جلوگیری از ایجاد لک‌های پوستی، کاهش چروک‌ها، بهبود و سلامت مو و رشد ناخن می‌گردند.
● شیر:
شیر غنی از کلسیم، ویتامین‌های ۲B، ۱۲B و D است. کلسیم به‌همراه ویتامین D که افزایش‌دهنده جذب کلسیم می‌باشد، به حفظ استخوان‌های محکم و دندان‌هائی سالم کمک می‌کند. ویتامین‌های ۲B و ۱۲B برای رشد گلبول‌های قرمز خون که حاملین اکسیژن مورد نیاز سلول‌ها هستند، ضروری است. این مواد کمک می‌کنند تا پوست و مو سالم‌تر و زنده‌تر به‌نظر برسند.
● سبزیجات سبز:
سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم‌پیچ غنی از ویتامین‌های A، E، C و آهن و فیبر هستند. ما قبلاً در مورد فوائد ویتامین C صحبت کرده‌ایم. دریافت ویتامین‌های A و E نیز به همان میزان برای زیبائی چهره مهم است.
● ماست:
از آن‌جا که ماست یک فرآورده لبنی است تمام خواص شیر برای آن قابل ذکر است. ماست همچنین حاوی باکتری‌های مفیدی است که به هضم موادغذائی کمک کرده، سیستم ایمنی را تقویت کرده و زمانی‌که به‌عنوان ماسک استفاده می‌شود، می‌تواند سبب آبرسانی و پاکسازی پوست شود.
● سیر:
مطالعات نشان داده که این ماده غذائی اعجاب‌انگیز سبب کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و حتی پیشگیری از سرطان می‌شود. این ماده غذائی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است که کمک می‌کنند شما جوان بمانید.
● شکلات:
شاید شکلات بهترین ماده غذائی برای حفظ سلامتی در دنیا نباشد اما از طریق افزایش میزان اندورفین‌ها و سروتونین اثرات مثبتی بر روی خلق و خوی شما می‌گذارد و سبب آرامش و احساسی خوشایند در شما می‌شود.

پرستو صبائی قرد

منبع : مجله موفقیت

مطالب مرتبط

از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ کردن استفاده نکنید


از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ کردن استفاده نکنید
از سه نوع روغن مایع، جامد و سرخ كردنی موجود در بازار روغن مایع از نظر ساختمانی بسیار حساس است.
روغن مایع بسیار حساس است و حرارت مستقیم به آن باعث تولید تركیبات مضر تحت عنوان اكرولیدن می شود كه سرطان زا بوده و برای سلامتی مضر هستند.
توصیه می شود كه از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ كردن استفاده نشود.
زند مقدم با بیان این كه برای سرخ كردن مواد غذایی استفاده از روغن های جامد بهتر است، یادآور شد: اما نكته ای كه باید در این جا به آن توجه شود این است كه برای همه كاربردها نباید از روغن جامد استفاده شود.
«روغن امگا سه كه متخصصان تغذیه توصیه به مصرف آن می كنند تنها زمانی در روغن های مایع می تواند وجود داشته باشد كه روغن تحت حرارت قرار نگرفته باشد؛ لذا استفاده از روغن های مایع در غذاهایی نظیر خورش به دلیل وجود آب در آن (چون دمای آب موجود به بیش از ۱۰۰ درجه نمی رسد) منجر به تركیبات سرطان زا نمی شود اما هنگامی كه روغن های مایع تحت حرارت مستقیم هستند، تركیبات سرطان زا تولید می كنند.»
«استفاده از روغن های سرخ كردنی برای سرخ كردن غذا بهتر از استفاده از روغن های مایع به منظور سرخ كردن است.

خــــرما بریز؛ دسر کرمانی
می‌توانید پس از سرد شدن حلوا را قالب زده یا قبل از سرد شدن به شکل توپی‌های کوچک درست کرده در ظرف بچینید
وبگردی
فیلم | سریع‌القلم: تقابل ما با جهان چقدر هزینه دارد؟
فیلم | سریع‌القلم: تقابل ما با جهان چقدر هزینه دارد؟ - اقتصاد سیاسی - محمودسریع القلم با بیان اینکه تقابل ما با جهان هزینه دارد،گفت:»هیچ انسانی پیدا نمی شود که بگوید با ظلم موافقم هستم،اما حکمرانی در کشور باید سود و زیان کند که با چه هزینه ای می خواهد این موضوع را پیش ببرد.»
سیف بعد از کاهش 30 درصدی ثروت مردم بجای استعفا وعده داد / عقب نشینی از کاهش دستوری نرخ سود
سیف بعد از کاهش 30 درصدی ثروت مردم بجای استعفا وعده داد / عقب نشینی از کاهش دستوری نرخ سود - تدابیر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز؛ شامل انتشار اوراق گواهی سپرده ریالی، انتشار گواهی سپرده ریالی مبتنی بر ارز و طرح پیش فروش سکه بهارآزادی در نشست...
دولت ثبات و امید 4 سال پیش در مورد ارز چه گفت؟
دولت ثبات و امید 4 سال پیش در مورد ارز چه گفت؟ - یادآوری سخنی از رئیس جمهور،در برنامه تلویزیونی "دیدگاه"، پیش از انتخابات سال 1392 و نگاهی به نرخ ارز امروز ، 25 بهمن 1396
اظهارات جنجالی احمدی نژاد در مقابل دادگاه
اظهارات جنجالی احمدی نژاد در مقابل دادگاه - سخنرانی پرحاشیه احمدی نژاد در مقابل دادگاه بقایی
چه کسی به وقت شام را کمدی خطاب کرد؟!!
چه کسی به وقت شام را کمدی خطاب کرد؟!! - امیرقادری منتقد سینما: حاتمی کیا یک فیلم بد و کاریکاتوری ساخته است
تصاویر/ حاشیه و متن اختتامیه جشنواره فیلم فجر
تصاویر/ حاشیه و متن اختتامیه جشنواره فیلم فجر - آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در مرکز همایش‌های برج میلاد با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور و سید عباس صالحی وزیر ارشاد برپا شد.