پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
کنسرو
موادغذائی كنسرو شده كه بدون تورم قوطی فاسد و ترش میشوند در كلیه موارد پس از فرایند بهطور كافی خنك نشدهاند. پس از فرایند حرارتی قوطیهای كنسرو معمولا به وسیله آب خنك میشوند، در این مرحله امكان نفوذ آب از طریق درزهای قوطی بر اثر شوك ناگهانی خنك كردن موجود است.
در چنین مواقعی كمی از آب مخصوص خنك كردن قوطی وارد آن میشود. در نتیجه آب مورد مصرف باید دارای كیفیت بهتری نیست به آب آشامیدنی بوده، تعداد باكتریهای موجود در آن نباید از ۱۰۰عدد در هر میلیلیتر بیشتر باشد تا امكان آلودگی پس از فرایند فراورده به حداقل كاهش یابد. آلودگیهای پس از فرایند اغلب شامل میكروارگانیزمهای فلاوباكتریوم، كوكسیها و سایر باكتریهای غیر اسپورزا است. روشهای آزمایش غذاهای كنسرو شده شبیه به غذاهای مشابه غیر كنسرو شده است. علاوه بر آن آزمایشهای سترون بودن در مورد قوطیهای كنسرو، قبل و پس از نگهداری آنها نیز در انبار باید انجام گیرد. شمارش مستقیم میكروسكوپی بسیار بالا همراه با عدم وجود میكروارگانیزمهای زنده، نشان دهنده احتمال فساد فراورده قبل از كنسرو كردن آن است.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی امام خمینی سریلانکا حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان کارگران رهبر انقلاب دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سازمان سنجش سیل تهران اینترنت شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو سایپا تورم
تلویزیون فیلم ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب شعر تئاتر سینما صدا و سیما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه طوفان الاقصی حماس اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال بارسلونا باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید والیبال
هوش مصنوعی همراه اول ناسا تیک تاک مریخ اپل فیلترینگ فناوری تبلیغات ایلان ماسک سامسونگ
سلامت روان استرس افسردگی داروخانه پیری دوش گرفتن